Merceria entre costures

Benvinguts a Merceria Entre Costures, el vostre espai de creativitat i moda a Balsareny des de novembre del 2019. Som més que una botiga: som un lloc on la passió per les labors i el fet a mà pren vida. Fundada per Lourdes Castillo, la nostra merceria és el resultat d'un somni convertit en realitat.

La Nostra Història

La nostra fundadora, Lourdes, va deixar el seu treball de caixera per perseguir el seu somni d'emprendre. Després de valorar diverses opcions, va escollir obrir Merceria Entre Costures a Balsareny, omplint un buit en la comunitat. Malgrat els reptes inicials, inclosa la pandèmia, hem crescut i continuem oferint un servei excepcional als nostres veïns.

Estudiants muntant impressores 3D

Serveis

Models 3D creats pels estudiants

A Merceria Entre Costures, trobareu:

  • Una àmplia selecció de roba interior, pijames i materials per a labors.
  • Serveis addicionals com tintoreria, bugaderia i arrenjaments de roba.
  • El nostre objectiu és satisfer totes les vostres necessitats de moda i labors, amb productes de qualitat i un servei personalitzat.

Filosofia

Creiem fermament en el valor de l'artesania i el treball manual. La nostra missió és inspirar i facilitar a tots els amants de les labors, proporcionant materials, idees i suport. Encara que els temps canviïn, la nostra passió per ajudar-vos a crear és el que ens mou.

Estudiants treballant en projectes

Visió de Futur

Estudiants treballant en projectes

Afrontem el futur amb determinació, conscients dels desafiaments que els petits negocis com el nostre enfronten en l'era digital. Però amb la vostra ajuda i suport, estem segurs que continuarem creixent. Merceria Entre Costures és més que una botiga, és un somni compartit amb la comunitat.

Contacte

Ens trobareu a Plaça Ricard Vinyes nº 7, Balsareny. Obrim de dilluns a divendres de 9:30 a 13:00 i de 17:00 a 20:00, i els dissabtes de 9:30 a 13:00. Per a més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres:

Estudiants treballant en projectes