Benvinguts a la web del Dolç Capritxet

Benvinguts a Dolç Capritxet, la vostra botiga de dolços i productes naturals des de 1999. En el cor de Balsareny, ens hem convertit en un punt de trobada per als amants dels capritxets, on cada visita és una experiència única. Aquí, cada client és especial i és tractat amb una atenció detallada i càlida, just com els nostres productes.

Història

Dolç Capritxet va començar com el somni de Susana, un somni que es va materialitzar en aquesta encantadora botiga. Al llarg dels anys, hem passat per diferents etapes i ubicacions, creixent i adaptant-nos, però sempre mantenint la nostra essència. En cada racó de la nostra botiga, es respira la passió i dedicació que es va posar des del primer dia.

Estudiants muntant impressores 3D

Serveis

Models 3D creats pels estudiants

A Dolç Capritxet trobareu una selecció exquisida de:

  • Fruits secs i caramels a granel, seleccionats per la seva qualitat i frescor.
  • Productes naturals i saludables, perquè el dolç també pot ser bo per a la salut.
  • Bombons artesans i llaminadures, que són petites obres d'art per al paladar.
  • Pastissos de llaminadures personalitzats, per fer de cada celebració un moment inoblidable.

Filosofia

A Dolç Capritxet tenim un clar objectiu: fer feliç cada persona que creua la nostra porta. Ens esforcem per adaptar-nos a cada necessitat i gust, oferint sempre productes de la millor qualitat. Entenem que la clau del nostre èxit és la proximitat i la calidesa, valors que ens diferencien i ens fan ser més que una simple botiga.

Chuches

Futur i Agraïment

Fruits secs a granel

Mirant cap al futur, Dolç Capritxet continuarà apostant per la innovació i la millora, però sempre fidels als valors que ens han portat fins aquí. Volem expressar la nostra més profunda gratitud a tots els que han format part de la nostra història: clients, amics i família.

Contacte

Per a qualsevol consulta, una visita especial o simplement per dir 'hola', estem a la Plaça Ricard Vinyes 11, Balsareny. Truqueu-nos al 93 8200099. A Dolç Capritxet, estem sempre a la vostra disposició per ajudar-vos a trobar el dolç perfecte per a cada moment. Per a més informació, no dubteu en contactar:

Estudiants treballant en projectes